Julen 2011

Julen 2011


Det ble lite blogging i julen gitt.. julen for oss er som regel fullbooket av planer hver dag. Vi har stor kost oss med familie og venner. Fra og med lillejulaften hadde vi alle 4 fri, og dagen gikk med til familiekos. På kvelden spiste vi deilig 3 retters middag hjemme hos mamma og pappa.
Julaften skal være mest mulig lik hvert år, og det ble den i år også;) vi stod opp til julemorgen med julestrømper, askepott, julefrokost og alt som hører til.

 

Om kvelden etter et nydelig måltid med ribbe og alt som hører til,  har vi alle pyntet oss i finstasen, og venter på nissen;) Denne lille snuppa ble fryktelig redd nissen i år stakkars. 

Ellers har julen bestått av koselige julebesøk både hos andre og
hos oss.

 


Søte små som er ferdigpyntet til å dra i 2  juleselskap 2. juledag.

 Juleselskap hjemme hos oss 3 juledag, med pinnekjøtt til mat

 

Vi forbereder julelunsj hjemme hos oss med gode venner.

  

Lillesnuppa våknet da rakettene startet nyttårsaften klokken 24.00. Da måtte hun opp og se;)Med dette vil jeg ønske dere et riktig godt nytt år!

Stor klem

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hjemmehossilje

Hjemmehossilje

27, Trondheim

Jeg er 27 år, samboer og har en sønn på 4 år og ei lita jente født 02. april 2010. Denne bloggen kommer i stor grad til å handle om min store interesse interiør, og litt om familien-livet med to barn, mann og hus:) leser bloggen min akkurat nå

Kategorier

Arkiv

hits