Nyttårs-bordet er pyntet og klart for kvelden

Da var det nyttåraften da! Våre planer var i utgangspunktet å få besøk av venner med deres barn, for å kose oss med kalkun og panacotta til dessert. Men så fikk babyjenta vår omgangssyken i natt. Og har kastet opp flere ganger stakkars. Dermed ble det endring i planene, siden gjestene forståelig nok ikke ønsket noe smitte av den slags svineri;) Vi skal derfor kose oss alene i kveld med deilig kalkun-middag, panacotta til dessert og masse godt og snacks til kvelden. Håper på en vellykket kveld til tross for sykdom, og krysser fingrene for at ingen flere i familien blir syke (selv om jeg har mine tvil;)). Håper i alle fall vi holder oss friske i kveld, og at stakkars lille babyen min er ferdig med alt av oppkast og det som følger med... Slik at hun får en fredfull og god natt:)

 

Nå er bordet pyntet og klart til mannen, sønnen og meg:) Gleder oss til god middag:)

Da håper jeg dere alle får en stråålende nyttårsfeiring UTEN sykdom, og med masse god mat og kos! :)

 

RIKTIG GODT NYTT ÅR ALLE SAMMEN!

 

-Klem -Silje-

3 kommentarer

Kineda

31.des.2010 kl.16:30

Godt nyttår! :-)

ChasingTheStars

31.des.2010 kl.19:11

kos dere og god bedring!

selv har jeg fått en stygg forkjølelse med feber! :(

godt nytt år :)

Hjemmehossilje

31.des.2010 kl.21:06

Tusen takk:) Riktig god bedring til deg også:) Kjedelig å være syk på nyttårsaften ja... Og godt nytt år til deg og dine:)

Skriv en ny kommentar

Hjemmehossilje

Hjemmehossilje

26, Trondheim

Jeg er 26 år, samboer og har en sønn på 4 år og ei lita jente født 02. april 2010. Denne bloggen kommer i stor grad til å handle om min store interesse interiør, og litt om familien-livet med to barn, mann og hus:) leser bloggen min akkurat nå

Kategorier

Arkiv

hits