5. juledag

Tenk at nå er snart julen over for denne gang... I dag har vi kommet til 6. juledag alt! Dagen i dag har gått med til en del forberedelser til morgendagen, selveste nyttårsaften:) Jeg har vært ute og fartet en del i mellom slagene. Blant annet handlet inn litt ekstra av ting vi må ha til i morgen både av matvarer og pynt.

I går hadde vi besøk av et vennepar med deres to barn, på pinnekjøtt. "Fruen" i huset med barna kom og var sammen med oss om dagen, i mens mannen kom hit rett etter jobb:) Koselig for både små og store. De to største barna storkoser seg i hverandres selskap, og det var nesten ikke noe lyd i fra dem hele dagen..så vi begynte å lure på hva i alle dager de hodt på med inne på soverommet:) De var også ute og leika seg i snøen sammen med Tomas, i mens vi damene var inne med småbarna og skravlet;)

 


Håper dere har hatt en super dag:)

 

-Silje-

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hjemmehossilje

Hjemmehossilje

26, Trondheim

Jeg er 26 år, samboer og har en sønn på 4 år og ei lita jente født 02. april 2010. Denne bloggen kommer i stor grad til å handle om min store interesse interiør, og litt om familien-livet med to barn, mann og hus:) leser bloggen min akkurat nå

Kategorier

Arkiv

hits