Juuul:)

Da var julaften over for i år:) Vi har stor-koset oss både på lillejulaften, julaften og 1. juledag, alle 4. Julaften ble feiret hjemme hos mamma og pappa, med julemorgen, julestrømper, julefrokost, tre nøtter til askepott, reisen til julestjernen, julemiddag, julenisse, julepakker og masse julekos:) Ungene har hatt en kjempe fin julaften, særlig Isack som er så stor at han har gått å gledet seg i laaang tid til denne store dagen;) Han fikk så mye fint, og sa at dette var den beste julaften!! ;) Alltid veldig koselig når barna har det så bra:) Mia Helene har ikke skjønt så mye av dette med julen, men hun har det nå bra som alltid. Og var ikke redd julenissen i det hele tatt:) Begge ungene har fått masse fint av både klær og leker til jul. Og det har jammen vi voksne også fått!

 

Julejenta vår, sin første jul<3Kjekke gutten vår gleder seg til nissen kommer<3Julepyntet bord hjemme hos mamma og pappa på julaften.

 

I dag har vi hatt en trivelig 1. juledag. Først med masse slekt hjemme hos mamma og pappa på julelunch. Isack storkoste seg med full fart og masse leik med tremeningene sine:) Etterfulgt av julemiddag hos svigerfamilien:)

Nå ligger barna til lading, og gjør seg klar til en ny dag, full av leik, julelunch hos familie og julekvelds hjemme hos oss:)

 

Håper dere alle har en kjempe fin jul<3

 

-Silje-

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hjemmehossilje

Hjemmehossilje

26, Trondheim

Jeg er 26 år, samboer og har en sønn på 4 år og ei lita jente født 02. april 2010. Denne bloggen kommer i stor grad til å handle om min store interesse interiør, og litt om familien-livet med to barn, mann og hus:) leser bloggen min akkurat nå

Kategorier

Arkiv

hits