Juleforberedelser 11.desember-14 desember :)

Så har vi kommet til 14 desember allerede! Som dagene flyr! Jeg har ikke hatt mye blogglyst de siste dagene, men i dag fikk jeg lyst til å komme med et innlegg:) Dagene nå før jul går med til å gjøre små, hyggelige ting som hører adventstiden til:)

På lørdags kvelden hadde Tomas og jeg en koselig kveld, med veldig god mat, laget av mannen i huset, og det liker vi veldig ;)Måltidet bestod av hjemmelaget hamburger i hjemmelaget brød med myye godt tilbehør inni.

 Mia syns det er så fint med alle stjernene og lysene rundt om kring i huset. Hun vil ofte bort å ta på ;)

 På søndag hadde vi bakedag hjemme hos mamma og pappa. Det ble bakt pepperkaker, silkekaker og lussekatter:) Alt veldig godt. Og til kvelden ble det hjemmelaget pizza:) En veldig trivelig søndag for både små og store:)

 

Min lille nisse-jente:)

I dag da Isack kom hjem i fra barnehagen, stod det en stoor deig plassert på kjøkkenbordet. Og vi skulle bake noe av det beste julekjeksene Isack vet om, nemlig sjokotopper:) Da var det en liten en som ble veldig fornøyd:) Han var kjempe flink å rullet og rullet deigen:) Men måtte smake veeldig ofte...:) Det hører jo selvsagt med;)

Det ferdige resultatet! Og de ble veldig gode:)

 

Håper dere han en kjempe fin tirsdags kveld. Jeg skal bruke kvelden til å lage karameller og brente mandler:)

 

-Silje-

3 kommentarer

Ida Gundersen

14.des.2010 kl.19:49

høres ut som dere har en koselig førjulstid... og de sjokotoppene så utrolig gode ut!! Vil du dele oppskriften?? Ha en fortsatt god tirsdag =)

Hjemmehossilje

14.des.2010 kl.20:10

Ida Gundersen: Takk for det:) Kan godt skrive inn oppskriften ja:) Litt senere i kveld:)

ChasingTheStars

14.des.2010 kl.21:47

oj,de så utrolig gode ut ja :)

Skriv en ny kommentar

Hjemmehossilje

Hjemmehossilje

26, Trondheim

Jeg er 26 år, samboer og har en sønn på 4 år og ei lita jente født 02. april 2010. Denne bloggen kommer i stor grad til å handle om min store interesse interiør, og litt om familien-livet med to barn, mann og hus:) leser bloggen min akkurat nå

Kategorier

Arkiv

hits