Kose-fredag med familien..

Dagen i dag har vi gledet oss til. Vi har nemlig planlagt bytur, men bare kos for alle fire i dag. De siste ukene har gått med til julebord og jobbing, så nå var det på tide at vi bruker denne helgen på bare kos:) Vi dro til byen i 10 tiden i mårrest. Isack elsker å dra på biblioteket, så der var vi en god stund. Var innom butikker for både store og små, og dro på Egon for å spise god mat:)

Nå har Mia Helene lagt seg for en stund siden, Isack er oppe og koser seg med litt potetgull og bilbane-bygging. Han fikk seg nemlig en liten ben10-bilbane i dag. Ben10 er vist det store for tiden;)

 Har fått opp en julekort holder:) Fint å pynte med de vakre julekortene som vi får i løpet av desember:)

I kveld skal Tomas og jeg kose oss med gravlaks, dillsennep, lefse, rømme og loff. Og jeg skal ta et liite glass med rødvin til. Min første smak på 16 mnd.!! :)

 

Ha en kjempe fin fredagskveld :)

-Silje-

2 kommentarer

Trine

15.des.2010 kl.23:48

Hei!

Jeg lurer på hvor du har fått tak i den julekortholderen din? Den er veldig fin, har lett etter en akkurat sånn kjempelenge...

Hilsen Trine

Hjemmehossilje

16.des.2010 kl.09:59

Hei Trine:)

Så koselig at du syns den var fin:) Julekortholderen har jeg kjøpt på kremmerhuset.

Skriv en ny kommentar

Hjemmehossilje

Hjemmehossilje

26, Trondheim

Jeg er 26 år, samboer og har en sønn på 4 år og ei lita jente født 02. april 2010. Denne bloggen kommer i stor grad til å handle om min store interesse interiør, og litt om familien-livet med to barn, mann og hus:) leser bloggen min akkurat nå

Kategorier

Arkiv

hits