Julekort og pepperkakehus

2. søndag i advent er snart over. Gud som tiden flyr!! Det er jammen ikke lenge til jul nå altså:) I dag har Isack og jeg fått gjort noen småtterier innimellom leking og tusling i hjemmet. Vi fant ut at det var på tide å få i stand julekortene. De skal vel sendes om ikke så lenge, så det er best å få de klare:) Jeg la bildene i konvolutten og skrev navn og adresse på, mens Isack hadde det ærefulle oppdrage med å klistre på juleklistremerker på konvoluttene! Det er alltid like gøy;) Da vi var ferdig, bad han så pent om han kunne være så snill å få leike postmann patt med julekortene;) Noe jeg ikke kunne si nei til, siden han bad så pent;)

 

Isack har gledet seg i hele dag til pappan kom hjem. Han har nemlig vært på julebord-helg med jobben. Så når Tomas kom hjem ble det taco, etterfulgt av pepperkakehus-pynting..

 Slik ble resultatet :) Isack ville ha huset på rommet sitt;)

 

Nå er det kvelden for min del. God natt alle sammen :)

 

-Silje-

2 kommentarer

Sara

05.des.2010 kl.23:34

Så koselig! :)

ChasingTheStars

06.des.2010 kl.18:07

nydelig pepperkake hus :)

Skriv en ny kommentar

Hjemmehossilje

Hjemmehossilje

26, Trondheim

Jeg er 26 år, samboer og har en sønn på 4 år og ei lita jente født 02. april 2010. Denne bloggen kommer i stor grad til å handle om min store interesse interiør, og litt om familien-livet med to barn, mann og hus:) leser bloggen min akkurat nå

Kategorier

Arkiv

hits