Lørdagskveld og stjernene lyser

Da var lørdagskvelden kommet, og vinduene er fylt av lys:) Herlig med masse stjerner og adventsstaker som lyser opp de mørke kveldene syns jeg:) Her i huset er det omtrent noe i hvert vindu! Det gir en lun og god julestemning for min del.

Adventslysene står nå klar, for i morgen tidlig skal lysene tennes ved frokostbordet:) Det er utrolig og tenke på at vi allerede har første søndag i advent i morgen! Da går det jammen fort mot jul:)Isack var veldig glad da jeg fant fram advents-stjernene til rommet hans. Og han kunne godt tenkt seg å pynte det lille juletreet sitt, som han så lå så fint nedi den ene julepynt eska, i dag. Men den får vente til nærmere jul:)

Her er et bilde i fra isack sitt vindu, med stjernene på:)Her er noen flere stemningsbilder fra litt av adventspynten i stua:Nå sitter jeg og slapper av etter en nok så hektisk dag med husstell og pynting, samt barn som har det ene og det andre behovet som skal dekkes:) Etter at de var lagt pakket jeg inn siste rest av adventskalender gavene til Mia. Så nå er den også klar.

 

Jeg ønsker dere alle en riktig så god lørdags kveld!

-Silje-

Én kommentar

ChasingTheStars

27.nov.2010 kl.23:09

elsker sånne stjerner,håper jeg får meg til jul ;)

Skriv en ny kommentar

Hjemmehossilje

Hjemmehossilje

26, Trondheim

Jeg er 26 år, samboer og har en sønn på 4 år og ei lita jente født 02. april 2010. Denne bloggen kommer i stor grad til å handle om min store interesse interiør, og litt om familien-livet med to barn, mann og hus:) leser bloggen min akkurat nå

Kategorier

Arkiv

hits