Enda litt julepynt...

I dag har vi som sagt vært en tur i byen. For Tomas og isack sin del ble det museum og bibliotek. Mens Mia og jeg dro for å finne bursdagsgaver og farsdagsgaver. Både Tomas, pappa og mamma har brusdag i november...i tillegg er det jo farsdag også. Så dette er litt av en gave-måned. Samtidig så prøver jeg å få kjøpt inn en del julegaver nå som vi har kommet inn i november måned.

Jeg måtte se igjennom posene som er kjøpt inn, og fant ut at vi er godt i gang allerede egentlig:)Syns det er godt å få unna det meste av julegaver i november. Da kan vi slappe mere av, å nyte dagene før jul i desember. De fylles jo med så mye annet av julekos og julesysler. Men noen gaver må jeg ha igjen i desember også. For jeg må innrømme at jeg syns det er utrolig koselig å gå i butikker å shoppe gaver, spesielt julegaver, når vi hører julemusikk i bakgrunnen og butikkene er fylt med julepynt:)

I dag kjøpte meg en fint hjerte jeg skal pynte med til jul. Har kjøpt et lik tidligere, men fant ut at jeg må ha to stykker:) Det er så koselig med julepynt, og juleforberedelser, så jeg er litt redd for at jeg "tar litt av" og kjøper for mye...men, pytt, pytt! ;O)Nå skal vi finne fram ost og kjeks straks.

Håper dere alle får en trivelig lørdags-kveld:)

-Silje-

2 kommentarer

mitthvitehus

07.nov.2010 kl.12:33

For et nydelig hjerte...:)

Kan jo faktisk bruke det hele året, og ikke bare til jul..:)

Hvor har du kjøpt det`?

Hjemmehossilje

07.nov.2010 kl.19:05

mitthvitehus: Ja det er sant:) Det er ikke noe typisk julepynt:) Jeg kjøpte hjertene på plantasjen:)

Skriv en ny kommentar

Hjemmehossilje

Hjemmehossilje

26, Trondheim

Jeg er 26 år, samboer og har en sønn på 4 år og ei lita jente født 02. april 2010. Denne bloggen kommer i stor grad til å handle om min store interesse interiør, og litt om familien-livet med to barn, mann og hus:) leser bloggen min akkurat nå

Kategorier

Arkiv

hits