Fredag igjen...og interiør shopping:)

Så var det jammen fredag igjen gitt.. Helt utrolig hvor fort tiden flyr avgårde. Dagen i dag har gått med til kontroll på sykehuset for min del. Samt husvask:) Ellers har det vært masse Mia-og-mamma-kos. Gleder meg til Isack kommer hjem i fra barnehagen straks. Er alltid like koselig å se igjen barna sine etter noen timer borte... I dag har han planer om å leke brannmann med kosedyr oppi et selvvlaget tre på rommet sitt. Inspirert av en Karsten å Petra bok:)

I går ble det shoppet en del til huset, samt noe klær til ungene. De har jo fått inn så mye fint å pynte med til jul i butikkene nå. Og da er det vanskelig å ikke kjøpe med seg noe til hjemmet;) Jeg er veeldig julete av meg..så nå starter juleforberedelsene for fult;) Har startet med julegavehandling og kommet godt i gang:)

 

Nå skal jeg straks lage litt middag:)

Ha en kjempe fin fredags kveld alle sammen:)

4 kommentarer

lifeofsunny

29.okt.2010 kl.15:01

Kjempestilige t-lysholdere. Er de fra kremmerhuset? Ser du har vært der, hihi. godjul bokstavene har jeg og veldig lyst på=)

Kjernefamilien :)

29.okt.2010 kl.16:16

Så masse fint du har kjøpt! :) Jul i alle butikker nå, så vanskelig å ikke kjøpe noe :)
du, jeg må bare spørre deg hvor du har kjøpt den lampa du har på headeren din! Den er såååå fin! :)

Hjemmehossilje

29.okt.2010 kl.16:37

Kjernefamilien: Takk for det:)) Den lampen er kjøpt på skeidar:) Tror den koster rundt 1000 kroner:)

Hjemmehossilje

29.okt.2010 kl.16:39

lifeofsunny: Hei:) T-lysholderne er i fra prinsess faktisk:))

Skriv en ny kommentar

Hjemmehossilje

Hjemmehossilje

26, Trondheim

Jeg er 26 år, samboer og har en sønn på 4 år og ei lita jente født 02. april 2010. Denne bloggen kommer i stor grad til å handle om min store interesse interiør, og litt om familien-livet med to barn, mann og hus:) leser bloggen min akkurat nå

Kategorier

Arkiv

hits